Paarse klei

Ik was heel blij toen ik mijn paarse klei gekocht heb, maar niet zo blij toen ik  het resultaat zag: de paarse kleur is , helaas, bruin geworden :(. Het idee was om iets moois voor Valentijn te maken, maar het is meer iets voor Nationale Feestdag van Belgie geworden. Dat is het interessante deel van het proberen: soms lukt het en soms niet. Ook voor de eerste keer heb ik patchouli olie toegevoegd ( in combinatie met citroen en tea-tree olie)en de geur vind ik heel goed :).

De samenstelling van deze zeep:ricin olie, cocos olie, olijf olie, amandel olie, zaad olie en tarwe olie.

One Comment Add yours

  1. Craciun Ana says:

    hm, nu inteleg prea bine ceea ce ai scris tu aici, dar e suficient sa ma uit la poze si sa vad ca arata chiar bine sapunul, poate n-a iesit el cum voiai tu, dar cert e ca arata bine si in varianta asta de tricolor:)si apoi, important e sa lase pielea catifelata, iar de asta nu ma indoiesc..multa rabdare pe mai departe la o a doua incercare:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s