Deodorant

Sunt cea mai fericita: ieri seara mi-am facut timp, printre fugareala de pregatire pentru o noua saptamana, de un deo. De fapt am facut doua pentru ca oala mea era cam maricica si am zis ca daca fac doar unul, nu prea am ce amesteca :).

Am inceput cu sotul, am zis ca merita si el saracutul, o altfel multumire ca ma ajuta atata cu fetele care mai mult nu dorm noaptea decat dorm 🙂 . I am dat sa aleaga intre uleiul esential de dafin, chiparos si estragon. Nici unul nu i a placut, insa eu pana la urma am pus dafin si cateva picaturi de  …,  sincer, nu stiu care ulei. Cred ca e estragon, dar nu sunt sigura. Vreau sa zic ca sunt mai mult decat multumita de amestecul de uleiuri , miroase super, proaspat, in fine, nu pot reda mirosul :(. Cred ca al doilea in pastrez pentru mine , imi place atat de mult ce a iesit!!

Ik heb gisteren iets nieuws geprobeerd: een deodorant maken en ik ben heel blij met het resultaat. Op internet vind je verschillende recepten , en de ingredienten waren niet zo moeilijk te vinden. Ik heb als geur component essentiele oliën als laurier, estragon en cyprès gekozen. Om eerlijk te zijn, weet ik niet zeker welke andere oliën ik toegevoegd heb aan mijn laurier olië, maar de geur vind ik heel goed en verfrissend. Wat bevat mijn deodorant: cacaoboter, bijenwas, zetmeel, alun steen, natrium bicarbonat en de hierboven vermelde EOs.

6 Comments Add yours

  1. anna says:

    chiar ca esti entuziasmata:) stiu cat de nerabdatoare ai fost sa incerci sa faci antiperspirant, si acu sa aflu ca intr-adevar ti-a si reusit, nu pot decat sa te felicit si sa astept cuminte sa faci unele si pentru femei ca sa ne bucuram si noi de ele:)

  2. aliona cretu says:

    salut
    abia astept sa vad si eu minunea asta a ta.dupa entuziasmul tau pare ceva……care a meritat efortul dupa o zi de lucru.
    desi nu cunosc toate aceste mirosuri de care scrii,odata ce ai realizat ceva ce,ai vazut in imagianatia ta,ei…..asta conteaza cel mai mult
    succes in continuare

  3. Gene says:

    Pour l’avoir senti, je confirme … le déodorant sent bon! 🙂
    Bravo.
    On attend avec impatience de nouvelles créations (crème, gel douche???…)
    Bisous.

  4. Alexandra says:

    hello, Nat!
    Ai un premiu pe blogul meu!

  5. Gabriela Cristea says:

    Am incercat si deostickul. E doar prima zi de cand il folosesc, insa m-a surprins ca tine cum trebuie.
    Adica, un deo din magazin ma tine cam pana cand ies pe usa din casa, iar al tau …pai na, ca e deja 2.30 dupa masa si inca nu a fost nevoie de un strat nou.
    Acum trebuie sa il convertesc si pe Wim. ;))

  6. anna says:

    hm, trebuie sa recunosc ca am fost cam reticenta in ceea ce priveste antiperspirantul, in special pt ca cu foarte greu gasesc un antipersirant care sa si pastreze efectul pe toata durata zilei..insa am ramas placut surprinsa astazi, dupa ce de dimineata m-am dat cu el, cand am ajuns acasa dupa vreo 8 ore de alergat pe afara, sa constat ca hainele pastrau mirosul antiperspirantului si nu miros de transpiratie..asta chiar m-a bucurat, pentru ca, cum am spus si mai sus, pt mine chiar este o problema gasirea unui deo bun..iti multumesc si de data asta.:)

Leave a comment