From ‘Little Paris’… with love…

N am mai incercat niciodata pana acum un alt sapun natural decat cele facute de mine..si asta nu pentru ca cele facute de mine sunt bune ( he he 😉 ) ci pentru ca n am avut ocazia pana ieri cand, am avut surpiza de a incerca doua dintre sapunurile Alexandrei . Cum adica care Alexandra? Alexandra ( http://sapundecasa.wordpress.com/) ale carei sapunuri n ai cum sa nu le observi pe Breslo pentru ca sunt unele dintre cele mai finute si iti fac imediat cu ochiul 🙂 . Alexandra a facut un gest frumos de inceput de primavara si mi-a trimis 2 dintre sapunurile ei . Trebuie sa recunosc ca am ramas placut impresionata de senzatia pe care ti-o lasa pe piele : CATIFELARE cred ca e cuvantul cel mai potrivit.

Ce m a atras cel mai mult la inceputurile experientiei mele in ale sapunaritului la sapunurile Alexandrei a fost eleganta si simplitatea sapunului natural, de o elocventa de nedescris. Trebuie sa mentionez ca sapunurile Alexandrei mi au fost inspiratie in aceasta calatorie curata si deosebita a sapunaritului. Inzestrate de un miros finut si calmant, imbibate de uleiuri esentiale dintre cele mai pretioase , sapunurile Alexandrei sunt deosebite .

Sapunul cu capucino este mai intai de toate o frumusete . L am folosit azi dimineata sa ma invioreze si sa mi faca ziua mai buna, ca stiti cum e , ziua buna se cunoste de dimineazta 🙂 . E un sapun plin de optimism si asta se simte pe piele. Continand lapte de capra, sapunul e de o textura matasoasa , iti lasa mainile bine hidratate si parfumate.

Sapunul cu tamaie ,o totala noutate pentru mine, e favoritul meu . Inzestrat cu uleiuri pretioase ca tamaia si basilic, sapunul e un miracol dupa o zi de oboseala .O sa l pastrez pentru serile in care simt ca am nevoie de un energizant , atat eu cat si pielea mea .

Nu mi ramane decat sa ti multumesc pentru darul si gestul tau, Alexandra ! Ma voi bucura din plin de rasfatul oferit de produsule tale, iar tie iti urez mult spor in continuare !

6 Comments Add yours

 1. Toma Zgarcibaba says:

  from little paris with love, imi place cum suna asta:) ai dreptate cand spui ca-s finute sapunurile, am intrat si m am uitat pe link ul pe care-l ai tu aici, arata intr-adevar foarte bine:) va doresc la amandoua mult spor in continuare, ‘operele’ voastre sa ne incante in continuare atat ochii, cat si piele:)

 2. Alexandra says:

  Little Paris…cat de frumos ai scris, Natalia, nu stiu daca sapunurile mele merita atatea cuvinte frumoase… Multumesc inca o data
  Apropo de Micul Paris, acum in Bucuresti mai sunt doar cateva ramasite din ce a fost odata. Bunicii mei sunt cei care au prins Bucurestiul in perioada interbelica , cand erau ei tineri si frumosi si de la ei stiu o multime de povesti despre orasul meu iubit. Caci eu il iubesc oricum pe Micul Paris.
  Te imbratisez cu drag si sa stii ca mi ai facut o mare bucurie cu postul asta.

  1. mijnzeep1 says:

   Placerea a fost de partea mea, draga Alexandra :).

 3. anna says:

  hm, interesant, nu cunosc site-ul asta, o sa intru sa vad despre ce e vorba, ce anume lauzi tu atat de mult:) poza si descrierea n au cum sa nu ti trezeasca interesul;) mult spor in continuare la amandoua:)

 4. mijnzeep1 says:

  Uita te pe Breslo la magazinul Charis, si o sa intelegi ds ce e vorba 🙂
  Pupici

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s