Tears of Joy

Cutia confectionata de Amalia
Se spune ca in luna decembrie oamenii sunt cumva mai buni, mai darnici… ieri am avut ocazia sa traiesc un astfel de sentiment, chiar unul mai profund decat o simpla bucurie, mergand pana acolo, incat chiar mi-au dat lacrimile atunci cand am deschis cutia…cutia pandorei :). La inceput a fost surpriza…m-am gandit ca sigur e vreo greseala la mijoc si ca acel colet n are cum sa fie pentru mine…e mult prea mare…dar cum avea numele meu pe el mi l am insusit, luandu-l cu mine, cu nerabdarea unui copil care abia asteapta sa poata in sfarsit deschide un cadou…am deschis cutia si cu fiecare mica comoara pe care o luam din ea, am trecut in acelasi timp, prin mai multe stari…entuziasm, admiratie, emotie pana la lacrimi si cel mai frumos dintre toate, convingerea ca pe lumea asta mai exista inca oameni speciali…oameni ca tine, Amalia !

Set de bucatarie, cutia AmalieiStiam despre Amalia ca pe langa pasiunea pe care o impartasim amandoua, cea a sapunurilor naturale, ea mai este inzestrata cu maiestria manuirii lemnului, a picturii, a crosetatului dar acum pot sa spun ca abia ieri i-am descoperit cu adevarat talentul…

DSC01746si este un adevarat talent..acest set de bucatarie aproape ca n-as indrazni sa-l folosesc la cat de frumos si de atent e lucrat… mi-e teama sa nu le stirbesc astfel perfectiunea detaliului…bijuteriile mele( chiar daca nu am multe) vor arata dintr-odata mult mai bine, adunate toate, intr-o cutie care a fost lucrata din suflet pentru ca acum sa fie daruita unui alt suflet…

Tablourile confectionate in totalitate de Amalia…iar tablourile nu sunt decat dovada vie a unei culturi prospere, care a daruit lumii oameni talentati ca tine, Amalia!

  Cat despre sapunurile Amaliei nu pot spune decat ca ele emana o inocenta deosebita, o caldura umana aparte, sunt cumva pline de suflet si de pasiune.DSC01750

Nu imi ajung cuvinte sa exprim ceea ce am trait ieri, e un sentiment rar, aparte, o bucurie ca pe lumea aceasta mai exista oameni cu o inima mare, dezinteresati, departe de meschinaria din ziua de azi. Odata cu aceste lucruri lucrate de manutele Amaliei, a intrat in casa mea nu numai o parte din cultura romaneasca, dar si o bunanatate dumnezeiasca.
Draga Amalia, iti doresc tot binele din lume pentru ca il meriti si multa iubire, pentru ca celelale -succesul si bunastarea- te vor urma cu siguranta.Cat de frumos e lucrat totul ce iese din mana Amaliei!

10 Comments Add yours

 1. julicu says:

  Un gest frumos, intre doi oameni frumosi! Bravo Amaliei pentru lucrusoarele fine si incantatoare, iar tu, Natalia, sa te bucuri din plin de acele lucrusoare facute, se vede, cu mult drag!

 2. amaliasavins says:

  mersi tare mult Natalia ..m-ai ridicat in slavi , sper sa se potriveasca cu lucrusoarele tale de prin casa , daca iti stiam gusturile poate era mai simplu , m-am gandit ca cel m-ai indicat cadou din Romania este ceva rustic …..imprimat cu mult suflet , dor si bucurie romaneasca. Te pup si mai vorbim ………tot binele din lume celor dragi tie !!!!!!!!!!

 3. Geta says:

  Foarte frumos lucrate toate lucrusoarele pe care le-ai primit Natalia, sa le folosesti cu placere si felicitari Amaliei, e foarte talentata !

 4. Soap Bazar says:

  Se pare ca mai exista si oameni deosebiti pe lumea asta. Multa sanatate si inspiratie Amaliei 🙂

 5. anna says:

  asta da un gest care merita laudat si apreciat:) sa te bucuri de comorile primite, iar amaliei mult spor si rabdare in tot ceea ce face ca sa ne incante in continuare privirile!

 6. Valeria. says:

  Draga Natalia iti inteleg pe deplin bucuria si surprinderea pe care o ai si pe care si eu am trait-o in aceasta saptamana, oferita tot de Amalia.
  Sincer nu sunt un f. bun orator ,pot doar sa spun despre Amalia ca este un om deosebit ,cum rar iti este dat sa intalnesti.

 7. Maja says:

  Wow, what a box, full of goodies! Good for you,Nat! I can only imagine what a feelings eruption you must have expressed when you opened this box!!
  Lucky you, enjoy all your gifts and greetings for Amalia!

 8. Cee says:

  Aw, that is very sweet. How generous of her and how deserving you are! She is very talented for sure!!!

 9. vert.citron says:

  je me suis toujours demandée: combien de langues parles tu natalia?!! hihi! bon, j’ai juste compris que c’etait un swap et j’adore le petit lot de savons qu’on appercoit sur l’avant derniere photo!

 10. amaliasavins says:

  multumesc fetelor pt. cuvintele frumoase si aprecieri sa aveti sarbatori linistite si pace in suflet …va pup pe suflet Amalia!!!!!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s