Sapun Zain

Frumoasele cadouri

Pe Violeta am intalnit o pe Facebook, am vorbit cu ea ore in sir in care am descoperit ca  este o persoana modesta, cu un suflet mare, intelegatoare, mereu dispusa sa te ajute cu un sfat sau o idee, o persoana care nu te lasa indiferent si pe care automat o placi. Atat actiunile cat si spusele Viotelei reflecta afinitatea ei pentru frumos si natural, care de a lungul timpului s-a materializat in arta  sapunului si a diferitelor produse de ingrijire personala (vedeti aici magazinul online cu o multitudine de produse), neobosind sa exloateze mereu o noua arta si anume, cea a crosetatului, impletitului si recent descoperite de mine, papusile cu grau. O saptamana in urma am fost fericita destinatoare a catorva produse facute manual de Violeta; frumos parfumate si ambalate, aceste cadouri mi-au dat posibilitatea sa o cunosc si mai bine, sa-i recunosc talentul si pasiunea cu care au fost create si ambalate.sapun-cafea-cu-cana-patrat.1JPG

Pentru ca imi place atat de mult cafeaua, Violeta mi a trimis un pachetel cu produse din gama cafea : un sapunel de cafea de care pur si simplu m am ingragostit si un unt de corp foarte bogat, as spune chiar delicious. Sapunul este realizat pe baza de cafea, insa nu este un sapun exfoliant; miroase de iti vine sa faci baie cu orele, face spuma din belsug, lasa pielea frumos parfumata, insa cel mai mult m a impresionat aspectul sau matasos si finut. Este un sapun care te imbie la o cafea sau la o ciocolata calda, are o compozitie foarte bogata (ulei de masline,ulei de cocos,ulei de palmier, unt de cacao,unt de cacao dark, ulei de avocado, ulei de migdale dulci, ulei de ricin, cafea).

balsam cu cafea-350x350Un alt deliciu este untul de corp de care nu ma pot desparti de cand l am primit: este senzational si Violeta stie 🙂 . Facut din ingrediente de cea mai buna calitate ( unt de shea, unt de cacao, ulei cocos virgin, unt de cacao dark, aroma naturala de ciocolata), acesta hidrateaza pielea, redandu-I  elasticitate si stralucire, transformand orice ritual de ingrijire al femeii intr-un rasfat total . Eu il folosesc ca si crema de maini ori de cate ori simt nevoia de o pauza frumos mirositoare si imi simt mainile placut ingrijite.

O ultima surpriza placuta primita din partea Violetei este o pereche de cipicei crosetati, pe care i-am indragit imediat ce i-am vazut, in special pentru ca ma duc cu gandul la bunici.

Sapunul cu cafea si balzamul cu ciocolataIti multumesc, Violeta , pentru cadourile facute cu multa dragoste, pentru sfaturile si ajutorul tau ori de cate ori am cate vreo intrebare, si nu in ultimul rand pentru prietenia ta sincera.

10 Comments Add yours

  1. Jenny says:

    Violeta’s products are beautiful! The coffee soap is so pretty, and I love the stamp.

    1. mijnzeep1 says:

      Thanks Jenny! I love them too!

  2. Marika says:

    You are so lucky to get these beautiful soaps and butters. I also love the smell of coffee, even if I don´t drink it anymore.

    1. mijnzeep1 says:

      Using this soap made me want to try coffee fragrance oil in soap too!Can’t wait!

  3. Cee says:

    So beautiful!

    1. mijnzeep1 says:

      Thanks, Cee! yes, those are very beautiful!

  4. sapunzain says:

    Draga mea Natalia,
    Iti multumesc pentru toate cuvintele frumoase ! Este o mare bucurie sa am o prietena ca tine.
    Tu stii foarte bine cat de mult iubesc ceea ce fac si da, imi face mare placere sa te ajut cu orice sfat. Mie imi plac foarte mult sapunurile tale si sper ca intr-o zi sa testez si eu unul.
    Mult succes in tot ceea ce faci ,sa ai parte de multa iubire si sa te bucuri de copilasii tai.
    Te imbratisez cu drag.

    1. mijnzeep1 says:

      Iti multumesc tie, Violeta, pentru frumoasele cadouri!
      Te pup!

  5. Geen idee wat er allemaal staat maar de foto’s en je producten zijn prachtig!

  6. Gordana says:

    Really beautiful!

Leave a comment