Amely’s Soaps

Ador sa primesc sapunuri de la alte persoane, dar cand vine vorba de sapunurile Amaliei, parca incantarea este si mai mare. Atenta si plina de solicitudine intotdeauna, de data aceasta Amalia mi-a trimis minunatiile impachetate ( data trecuta, nu era hotarata asupra unei formule definitive a ambalajului ), lucru care parca a sporit si mai mult placerea primirii unei astfel de atentii. Deja le admirasem pe Facebook si pe blogul ei, dar, cine nu stie ?! bucuria  e adesea cu mult mai mare cand vezi ceva in realitate! Sunt atat de dragalase, atat de perfect colorate si pline de viata, in 2 cuvinte: sunt superbe! Cadourile Amaliei

 Cel mai mult am asteptat din partea Amaliei parfumul ei solid. Cumva reticenta si nestiind inca cum ‘functioneaza’ un astfel de parfum, sa-l primesc a fost nu doar o desfatare sublima, dar si o experienta de neuitat. Putin dulciu, cu o proportie de uleiuri esentiale bine gandita (iasomie, geranium, cedru, ylang),  parfumul miroase extraordinar de bine. Am si uitat de ‘J’adore’  de cand l am primit pe ‘Amalia’ 🙂

Cea de-a doua surpriza a fost samponul Amaliei, facut din ingrediente de buna calitate, alese cu atata grija si cu o munca asidua de cercetare din partea ei. Cateva dintre ingredientele samponului sunt : macerat in frunze de urzica, argila marocana( rassoul), pudra de shikakaï, ulei esential de menta, tea-tree, rozmarin, salvie, macerat glicerinic de cedru si nuc. Abia astept sa-l incerc!sampon

Cele doua sapunuri primite sunt ‘Nostalgy’ si ‘Spirulina si grai verde’. ‘Nostalgy’ e preferatul meu in special pentru parfumul sau( ulei esential de lavanda, rozmarin si pentru culoarea naturala data de alkanet. Celalalt sapun, contine ca si colorant natural alaturi de spirulina, si pudra de grau verde.

Parfumate cu masura, bogate in ingrediente de calitate, facute din pasiunea pentru frumos si natural, sapunurile Amaliei sunt atat de bune incat cuvintele nu sunt de ajuns: ele trebuie incercate!

Nostalgy Tocmai de aceea nu o sa va spun mai multe despre alintul de care ma bucur de fiecare data cand Amalia, in autentica ei generozitate, decide sa aduca o nota de noutate si aroma de parfum in casa mea. Va invit sa le incercati pentru ca produsele Amaliei sunt asa precum e ea: delicate si nemaipomenit de bune.

15 Comments Add yours

 1. Marika says:

  I felt like I was in heaven when you described Amely´s soaps. The purple and white on is just pure beauty! And I agree with you, I at least feel like a child on Christmas when I get a new soap. I want to smell it an feel it before I try it.

  1. mijnzeep1 says:

   I believe we are all the same, we don’t only like to make soaps but also to receive them! Thank you, Marika!

 2. elisaelianna says:

  Si eu folosesc sapunurile Amaliei si sunt indragostita la maxim de nostalgy si de samponul solid, sunt foarte foarte bune, pielea si parul meu sunt acum pe deplin rasfatate , hranite, hidratate…..perfecte!Pe cel cu spirulina si grau verde nu l-am incercat inca, Amalia mi-a daruit o mostra, dar sunt convinsa ca este la fel de bun ca si restul produselor ei! Parfumel solid as dori si eu, caci doresc sa folosesc numai produse cosmetice naturale si mai am cateva care-mi lipsesc!
  Recomand produsele Amaliei, sunt excelente!

  1. mijnzeep1 says:

   Stiu ca Amalia este foarte apreciata in Romania, deci bucuria de a i folosi sapunurile este cu atat mai mare! Iti multumesc si sa te bucuri in continuare de produsele Amaliei!

 3. Gorgeous looking soaps. And the packaging is wonderful as well.

  1. mijnzeep1 says:

   Yes, they are, Monika! Love the packaging too- so delicate!

 4. amaliasavin says:

  Va multumesc fetelor pentru cuvintele frumoase si in special Nataliei pentru descrierea produselor !!! 🙂

 5. Gordana says:

  Nat, you are so lucky to have all those soaps! I am wandering what will be the first to try?

  1. mijnzeep1 says:

   Thanks Gordana! The 1st one was the lavender soap, so lovely!

 6. Cee says:

  I love that packaging, and the soaps all sound fabulous and the solid perfume too! Lucky you!

  1. mijnzeep1 says:

   🙂
   Yes, I am using the perfume and I am getting addicted to it! Thanks, Cee!

 7. DivaSoap says:

  They sound to be so exotic, with all these unusual ingredients! And I really would like to know how this solid perfume works! Does it hold on well, does it smell like a real perfume, or more herby,or….?
  And I’m noticing you have changed your blog name, love it!

  1. mijnzeep1 says:

   I like the perfume, Maja, and I use it twice a day. If only the perfume of essential oils lasted longer than the chemical fragrances!
   Thanks Maja, this name represents me more than the previous one, nice that you noticed 🙂

 8. Jenny says:

  Amely’s soaps and packaging are gorgeous! I love those swirls in the lavender soap.

 9. mijnzeep1 says:

  Thank you, Jenny! Her soaps are really nice!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s