Sapunurile Adal

Le am asteptat de atata vreme… incat, atunci cand au ajuns la mine, mi a fost greu sa cred ca e adevarat…

Cateva luni in urma, Ciresica mi a trimis un pachet plin de bunatati, care insa, nu a ajuns la mine. A fost prima data cand un colet nu ajunge aici ( cred ca a fost prea plin cu de toate). A doua oara insa a fost cu noroc !Sapunurle Adal

Trebuie sa mentionez ca sapunurile si tot ce iese sub marca Adal sunt facute de o persoana deosebita. Ciresica este un om de calitate, cu cat o descoperi mai mult, cu atat iti palce mai mult de ea. Eu o ador, poate pentru ca si fizic seamana foarte bine cu o sora de a mea. Insa nu doar pentru aceasta asemanare o ador, ci si pentru ce iese din mainile ei. Foarte inzestrata, plina de optimism si dragoste de frumos si natural, Ciresica stie sa faca produse care te cuceresc de la prima utilizare. Asa a fost prima mea experienta cu samponul ei solid, care contine numai si numai ingrediente de calitate si oarecum rare. Desi Ciresica mentioneaza ca e sampon pentru par vopsit, eu( nu am parul vopsit) il folosesc de cand l am primit si mi se potriveste de minune. Ce contine aceasta minune de sampon ? Unturi si uleiuri saponificate de masline, ricin, neem, cacao , cocos, avocado, caise, argan, praf de oua, lapte de magarita, ulei esential de rozmarin, cedru, santal, salvie , lavanda, pudra de shikakaï.  Este o combinatie minunata de ingrediente si cred ca ma voi inspira si eu din aceasta reteta :).

sapun cu lavandaCealalta surpriza a fost sapunul cu lavanda. Frumos. Delicat. Bogat. Hranitor. Este prima data cand primesc un sapun care miroase ATAT de tare ! Si acest sapun contine lapte de magarita, ceea ce i da sapunului o cremozitate aparte, iar pe langa celelalte ingrediente , Ciresica a folosit si ulei de samburi de coacaze negre : wow !  Face foarte multa spuma, lasa mainile foarte parfumate si hidratate, ce-ti poti dori mai mult de atat ?

Ii multumesc din suflet Ciresicai pentru aceasta descoperire a sapunurilor Adal.  Pline de noblete si finete, produsele ei reflecta imaginea unui om cu o inima marinimoasa si maini de aur, combinatie care mai rar se gaseste astazi, si odata gasita, vrei s-o patrezi alaturi si sa te bucuri de ea cat mai mult!

14 Comments Add yours

  1. Marika says:

    Very beautiful and romantic looking soaps! And donkey milk! How exotic! The shampoo bar sounds so luxurious and I´m happy that it suits your hair.
    (I was reading your blog post and I was thinking that “this is so difficult french that I need to use google translator” :D. And google told me it was not french at all…)

    1. mijnzeep1 says:

      Indeed, Marika! Love these romantic soaps too!
      I will have to look for donkey milk too :).

      Next post will be in French, special for you 🙂

  2. Geta says:

    Interesante sapunuri, cel cu lavanda imi face si mie cu ochiul. In textul tau n-am gasit nici o trimitere catre Ciresica sau n-am fost eu atenta ?

    1. mijnzeep1 says:

      Am modificat, Geta! Iti multumesc pt observatie!

      Ti am trimis un mail un we si astept raspunsul tau:).
      te pup

  3. Gordana says:

    Look so good and the packaging is really beautiful!

  4. DivaSoap says:

    Do you know that 1l of donkey milk in Serbia costs 40EUR???!!! And the cheese made of it is 1000 EUR, because you need 25l of milk. And all that just for one reason- you can collect only 0.2 l of one she-donkey per day (what is the word for the female donkey?)! How does it sound to you???
    I was looking for donkey milk quite long back and did a little market research, afterwards I realized I didn’t wish it that much,lol!

    These are so rich products, I really envy you, it must be such a treat for both, your body and soul!

    1. mijnzeep1 says:

      Thanks Maja! The shampoo is really good, I will have to make my next shampoo if not with donkey milk, at least with goat milk 🙂

  5. Jenny says:

    Those are some beautiful soaps, and I love the packaging!

  6. Cee says:

    Gorgeous, gorgeous soaps…they sound so exotic!

    1. mijnzeep1 says:

      Yes, Christine, they are! Thank you!

  7. Monica says:

    Donkey soap sounds so exotic! Those are beautiful and I love the wrapping. Your photographs are always so impressive too. I like how you use very lovely backdrops in your photos.

  8. Очень красивое самобытное мыло! Ослиное молоко! Какая экзотика! Это же огромная редкость, ослица даёт очень-очень мало молока.

    1. mijnzeep1 says:

      Действительно, Oксана!

Leave a comment